07 49 90 480  /  info@posavc.si
visitposavje.com
DSC09491

Agencija za zaposlovanje

Z enostavnostjo elektronskega poslovanja hitreje do rešitve

Agencija se nahaja v posavski regiji, ki sodi med območja z največjo brezposelnostjo v Sloveniji. Stategija te dejavnosti podjetja je usmerjena k zmanjševanju brezposelnosti in povečanju števila zaposlitev. Zavedamo se, da je konkurenčnost v današnji družbi temeljni pogoj poslovanja, zato si morajo podjetja prizadevati, da svojo konkurenčnost in tržni položaj ohranjajo, pri čemer pa so pomemben dejavnik predvsem tudi ustrezni kadri.

Podjetje Posavc, kot agencija za zaposlovanje, se je na trg dela podalo z nalogo, da prispeva k zbliževanju delodajalcev in delojemalcev in na tak način prispeva k boljši učinkovitosti podjetij in institucij, ter ponudi storitve, ki omogočajo hitro reševanje problemov, prilagodljivost in mobilnost delovne sile, enostavno zaposlovanje, zadovoljstvo uporabnikov in racionalizacijo poslovanja.

Zavedamo se težavnosti problema iskanja zaposlitve kot tudi iskanja primernih sodelavcev za delovanje podjetja. Na teh straneh ponujamo možnost razpisa prostih delovnih mest za delodajalce, pripravili pa smo tudi vprašalnik za vpis v bazo iskalcev zaposlitve za delojemalce. Ker v regiji primanjkuje podjetij, ki bi zaposlovala večje število delavcev, si z enostavnostjo elektronskega posredovanja informacij, prizadevamo prodreti tudi na trge dela v drugih slovenskih regijah in tako zainteresirati čim več delodajalcev za razpis prostih delovnih mest ter na drugi strani povabiti čim več delojemalcev, da se prijavijo v bazo iskalcev zaposlitve in opozorijo nase in na svoje sposobnosti.
© 2024, Posavc d.o.o. | O piškotkih